Rózsa szertartás Szilasi Mártival - 2021. július 22-én!

Rózsa szertartás Szilasi Mártival - 2021. július 22-én!
Részletek


Lion Gate meditáció 2021. augusztus 8-án!

Lion Gate meditáció 2021. augusztus 8-án!
Részletek
Az Anahita Temple of Mystery közösségi média felületein, videomegosztó csatornáin és weboldalán közzétett minden meditáció, tartalom, és alkalmazott módszer szerzői jogi műnek minősül, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alatt áll. A szerzőnek, Szilasi Mártának minden jog fenntartva. A meditációt, illetve annak részleteit tilos másolni, reprodukálni, adatrendszerben tárolni, bármely formában elektronikus vagy más módon vagy eszközzel a szerző engedélye nélkül közölni.


Anahita Temple

Az Anahita Temple egy belső út, aminek a célja, hogy legbelső forráshoz vezessen mindenkit, aki készen áll erre. A belső forrásig szükségesek irányok, tanítók, mentorok, terapeuták, de ezek jelenléte ideiglenes. A cél, a megérkezés a teljességbe, ahonnan már a belső bizonyosság és a szív vezet. A meditációk és tanfolyamok ebben a megérkezésben segítenek.

Mert lehetséges megérkezni, a stabilitás, öröm, teljesség és bőség terébe. Mert minden belőlünk fakad, mindennek a megoldása bennünk van. Lehetséges fizikai formában isteni életet élni. Mert, hogy isteni lények vagyunk néhány emberi tapasztalással. Ez az igazzá válás belső útja.

Szilasi Márti

Szilasi Márti tanár, az Anahita Jóga- és Szellemi Központ, az Anahita Temple, és a Source Memory Meditáció megalapítója.

30 éves korában egy életét megváltoztató álmot látott, ami az önkereső megismerő útra vitte, egy üzleti világból egy mély belső utazásra. Az utazás természetesen most is tart. Először a jóga útján indult el, Sivananda rendszerben, aztán a napi gyakorlások megértették vele a légzés és a lélek szellem mély kapcsolatát, így tanulmányait Vlagyimir Kominnál folytatta, tanult transzperszonális pszichológiát, hamarosan egyéni üléseket vezetett, és csoportos újjászületési folyamatokat is. Aztán következett a Théta Healing, amelynek a magyarországi elterjedésében oroszlán szerepet vállalt. Ebben az irányban és iskolában eltöltött 5 év abban is segítette, hogy megalkossa azt a módszert, ami tapasztalatai szerint az eddig megtapasztaltak közül a leghatékonyabb, így született meg a Source Memory Meditáció, valamint megszületett egy szellemi vezettetés hatására az Anahita Temple, melyben a fő cél a teljesség elérése nőként, emberként és az egyéni út megtalálása.

Egy hosszú bejárt út anyaként, tanítóként arra ösztönözte, hogy átadja a tudását mindenkinek.

Legfontosabb tanítói: Siller Éva, Szabadits Judith, Omkár, Dr. Komin Vlagyimir, Vianna Stibal, David Deida, Anaiya Sophia, és Sumant Kant Kaul.

Márti a Ridikülben: https://www.mediaklikk.hu/2017/02/23/ridikul-a-meditacio-a-csend-hangja/

 

Márti a VNTV-ben:

Aktuális események

Mária Magdolna tanításai: Az öröm kódok aktiválása - Haladó - 2021. július 30. - 2021. augusztus 1.

A tanfolyam egy mélyebb folytatása a Sacred Body Awakening folyamatnak. Szó lesz a hét kapuról a testünkben, a kapuk mint szervek érzelmi kapcsolódásáról. Foglalkozunk a szív megnyitásával, egy ősi indián módszerrel. A szív sebeinek gyógyításával, ami elválaszt a legmélyebb bizalomtól és valódi örömtől, az intimitásról. Lilith és Éva integrálásáról...Korlátlan bőség tanfolyam Szilasi Mártival - 2021. augusztus 8.

Korlátlan bőség tanfolyam Szilasi Mártival Fókuszban az összes életterület. Egész nap a van vortexében, csak a teremtésen van a hangsúly. Gyakorlati mindennapi útmutatások a teremtéshez.Lion Gate meditáció Szilasi Mártival - 2021. augusztus 8.

Lion Gate meditáció Szilasi Mártival Ára: 4900 Ft Időpont: 2021. augusztus 8. vasárnap, 20:00-21:00 Helyszín/platform: ZoomTEMPLE RITUALS - Dimenzió ugrás Egyiptomban - 2021. szeptember 10-17.

Dimenzió ugrás Egyiptomban Program: Szeptember 10. Érkezés Kairóba, transzfer a szállodába Szeptember 11. délelőtt szabad, este Nagy Piramis privát idő Szeptember 12. Szakkara, privát idő a lépcsős Piramisban, ebéd és meditáció a Kék Lótusz kertjében, délután Atlantisz Portál squaddal Szeptember 13. Szfinx szertartás, Mena House reggeli, délután szabad Szeptember...Source Memory Meditáció Facilitatori képzés - 2021. szeptember 22-26.

Feltételei: SMH alap és haladó képzés megléte és legalább 10 klienssel végzett munka. Jelentkezni: 30/4600606 telefonszámon lehetségesAnahita Temple

Budaörs, Szabadság út 333.
Telefon: +36-30-460-0606 H-P 9-től 19-ig
E-mail: info@anahitatemple.com

Anahita Temple

Budaörs, Szabadság út 333.

Contact Us

Please DO NOT use this form for event registration. Please use the Event Registration form on the individual event's page. Thank you!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.