Tanfolyamok

Golden Rebirth - Arany Újjászületés (3 nap)

Újjászületés, a 7születési mátrix traumáinak, hitrendszereinek oldása történik ebben a 3 napban.

Ez a tanfolyam azoknak ajánlott akik eldöntötték, hogy mélyre mennek, és valóban gyógyulni szeretnének,igazán akarják azt,hogy az életük minden területén jelentős pozitív változás történjen.

Dolgozni fogunk a születés 7 szakaszán,egyenként részletesen átmegyünk mindegyiken,igazság munkát végzünk(gyökérproblémák keresése,traumák oldása,testi blokkok elengedése). Beszélünk a 3 igenről az életünkben, a három arany kapuról (golden doorway), mit jelent igazzá születni. Az első szakaszban a Földdel, Istennel, a fizikai testtel való kapcsolatunkat tisztítjuk, minden olyan blokkon dolgozunk ami az emberi létezésünk félelmeiből adódik, beszélünk az ígéretünkről Istennek, megnézzük mit vállaltunk erre az életre.

A második szakaszban, DNS aktiválás lesz, petesejt, hímivarsejt szinten,családi generációs mintákat tisztítunk, szerelemben való fogantatás új mintáját éljük át. Aztán a harmadik szakaszban, az ikertörténetekkel dolgozunk (plüss mackót vagy nyulat hozzatok!), dolgozunk a méhben tapasztalt érzésekkel, anya apa félelmeivel, a külvilágból érkező hatásokkal, ellentétes neműnek várás kérdésével, DNS tisztítás, ha ikerrel volt eggyé olvadás sejt szinten, a negyedik szakaszban a döntésekről lesz szó, azok nehézségiről, a saját ritmusunkról, annak beállításáról, ez a második igen szakasza. Az ötödik szakasz,a szabadulás szakasza, át a csatornán, az itt lévő blokkok oldása, testnedvektől való undor oldása, orgazmusra való képességen dolgozunk, az örömön, az elakadásainkon az életben, fóbiákon, pánik érzésen, a hatodik szakasz a szabadság szakasza, saját erőről lesz szó, azzal való kapcsolatról, placenta meditáció, lesz szó a pénz csakráról, a pénzhez való viszonyról, a hetedik szakasz pedig a táplálás szakasza, pihenés, kontroll problémák oldása, szeretet elfogadása adásának képessége. Transzlégzést is használunk a három nap alatt, kispárnát hozzatok, kényelmes ruhát is!

Golden Mother - Arany Anya (3 nap)

Ezen a tanfolyamon az anya archetípusával dolgozunk. Az anya archetípusa a gyökércsakrához tartozik. Ennek a csakrának a negatív archetípusa az áldozat, a pozitív archetípusa az anya. Ez gondoskodó, tápláló, védő, biztonságot adó minőség. Jelenléte alapvető önmagunkkal vagy az élettel kapcsolatban. Ha ezzel az archetípussal való kapcsolódásunk sérült valójában az élet, amit élünk kizárt, hogy teljes legyen és szeretettel teli. Az anya archetípus sérülhet az édesanyánkkal való kapcsolatunk miatt, ami már akár egy sokkal hosszabb genetikai mintázat tükre is lehet. Ezért édesanyánkkal való belső munka nagyon lényeges. Ha ez az archetípus gyógyult, akkor saját anyai részünk is az. Vagyis mikor életet adunk, akkor szeretetet adunk, gondoskodást és táplálást. Nem áldozatként vagyunk jelen a szülőszobán, vagy a napi kapcsolatunkban a saját gyerekünkkel. Addig viszont, rengeteg újjászületést látván a nők nagy része bűntudatból kapcsolódik gyermekéhez, és szeretné a tökéletes anyának megélnie magát. De tudjuk, hogy tökéletes anya nincs, nem létezik. Elég jó anya van. Addig, amíg ez a részünk traumatizált, addig a női archetípusok közül a legtöbbet ebben a minőségben vagyunk, és képtelenek vagyunk feloldódni , nőként megélni a szexualitásunkat, a testünk gyönyörét, valójában az életet, azt a szabad és felszabadult nőt, akik valójában vagyunk.

Ezen a tanfolyamon foglalkozunk a saját belső gyermekünkkel, a saját gyermekeinkkel való viszonyunkkal és természetesen édesanyánkkal. Meggyógyítjuk saját anyaságunkat, újraszüljük gyermekeinket, és befejezzük az áldozat vagyok és mártír negatív archetípusának működtetését. Az élethez kapcsolódunk, saját belső magunkhoz, ami boldogságot és teljesség érzését hozza meg.

Üdvözlet a Korlátlan Bőségben (3 nap)

Üdvözöllek a bőségben, élvezd az utazást… ahogy én teremtek. Kurzus mindenkinek (előképzettség nem szükséges).

Source Memory Healing

A Source Memory Healing megszületését az az igény és érzés hívta létre,hogy mélyebb megértésekhez és az állandó ásás és a felszíni tisztogatás helyett,egy határozott szándékkal, ahhoz a karmikus forrásemlékhez menjünk, ahonnan indul egy adott probléma. A legelső forráshoz eljutni azonban csak egy mély állapotban lehetséges. Egy olyan megváltozott tudatállapotban, ami közben az ego védekező mechanizmusa a minimumra korlátozódik,és mély, elementális kapcsolat születik meg a lelkünkkel,érzéseinkkel,és ebben a mély állapotban képesek vagyunk a hárítás ,az elkerülés helyett a belemenést és feloldást választani. Ehhez gyakorlott vezető kell,aki elvisz oda és olyan biztonságos teret tud tartani a folyamat alatt, ahol mindez megtörténik. Az eszköz, amivel mélyre megyünk, egy nagyon ősi meditációs technika,mely gyakorlást igényel,de ha a vezető képes ebben sok időt tölteni, akkor a kliens is képes lesz belemenni. A törvényekkel karöltve dolgozunk, mint pl. a karma törvényével, az igazság törvényével, az egyensúly és a harmónia törvényével,hogy a rend helyreálljon. A meditáció rendszeres gyakorlása segít abban,hogy egy idő múlva magunknak is képesek legyünk oldásokat csinálni ,és végre önmagunk mesterévé válhatunk. Mindegyikünk saját útján találkozik tanárokkal, mesterekkel akikkel egy ideig együtt megy az úton,de a cél megis csak az,hogy megérkezzünk egy mély csendbe,amiben mindennek és mindenkinek az elfogadása van,és béke,öröm,és bőség!

A 9 női archetípus

Meditációk csak nőknek!

Mindegyik minőségnek vannak pozitív és negativ aspektusai. Fontos látni ezeket és ami akadályoz feloldani magunkban,ami pedig hiányzik azt integrálni.

Újjászületés (rebirthing) transzlégzéssel (1 nap)

A transzlégzés segítségével oldjuk a születés nyolc mátrixában lévő blokkokat.

Merjél nagyot álmodni! Nagyon jó lehetőség a csoport erejével megtámogatva megengedni az energiák áramlását, a minták gyógyítását a folyamatos légzésen keresztül. A transzlégzés intenzitása utat enged a módosult tudatállapot mélyebb lehetőségeinek a kihasználására, a problémák feldolgozására.

Dolgozni fogunk a születés 7 szakaszán.
Az első szakaszban a Földdel,Istennel,a fizikai testtel való kapcsolatunkat tisztítjuk,minden olyan blokkon dolgozunk ami az emberi létezésünk félelmeiből adódik,beszélünk az igéretünről Istennek,megnézzük mit vállaltunk erre az életre.
A második szakaszban,dns aktiválás lesz,petesejt,himivarsejt szinten,családi generációs mintákat tisztitunk,szerelemben való fogantatás új mintáját éljük át.
Aztán a harmadik szakaszban,az ikertörténetekkel dolgozunk( Plüss mackót vagy nyulat hozzatok),dolgozunk a méhben tapasztalt érzésekkel,anya apa félelmeivel,a külvilágból érkező hatásokkal,ellentétes neműnek várás kérdésével,dns tisztitás,ha ikerrel volt eggyé olvadás sejt szinten.
A negyedi szakaszban a döntésekről lesz szó,azok nehézségiről,a saját ritmusunkról,annak beállitásáról,ez a második igen szakasza.
Az ötödik szakasz,a szabadulás szakasza ,át a csatornán,az itt lévő blokkok oldása,testnedvektől való undor oldása,orgazmusra való képességen dolgozunk,az örömön,az elakadásainkon az életben,fóbiákon,pánik érzésen.
A hatodik szakasz a szabadság szakasza,saját erőről lesz szó,azzal való kapcsolatról,placenta meditáció,lesz szó a pénz csakráról,a pénzhez való viszonyról,a hetedik szakasz pedig a táplálás.

A rejtőzködésnek vége (Bántalmazottság gyógyítása) (3 nap)

A rejtőzködésnek vége, megmutatom magamat – a bántalmazottság gyógyulása

Ez a tanfolyam a továbblépésről szól,és arról,hogy a rejtőzködésből megérkezzünk a saját erőnkbe,abban hogy bátran, szégyen nélkül mutassuk meg magunkat.

A bántalmazottságnak számtalan formaja van ,lehet verbalis,fizikai (akár egy leforrázás is az,a gyerek elhanyagolása is az) és szexuláis. Dolgozunk a teremtő felé érzett haragon,a becsapottság, elárultság érzésén,belső gyermek gyógyitását végezzük,és a megbocsátáson keresztül megtörténik a továbblépés.