Eseménynaptár

Ecstatic Divine Dance - Mártival és Norbival – 2018. Február 23.

Ecstatic divine dance- Mártival és Norbival A táncod során felfedezheted önmagad teljességét, a mély belső érzéseid, és megélheted lelked Isteni eksztázisát. Bemutatjuk nektek az Ecstatic Divine Dance-t. Gyertek bulizzunk egyet egy nyílt és szeretetteljes közösségi térben! “Aki szeret táncolni, attól mindig csak egy lépésre van a szerelem.” –Korlátlan bőség meditáció Szilasi Mártival – 2018. Február 25.

Meditáció Szilasi Mártival! Korlátlan bőség meditáció. Ára: 4000 FtEcstatic Divine Dance - Mártival és Norbival – 2018. Március 2.

Ecstatic divine dance- Mártival és Norbival A táncod során felfedezheted önmagad teljességét, a mély belső érzéseid, és megélheted lelked Isteni eksztázisát. Bemutatjuk nektek az Ecstatic Divine Dance-t. Gyertek bulizzunk egyet egy nyílt és szeretetteljes közösségi térben! “Aki szeret táncolni, attól mindig csak egy lépésre van a szerelem.” –Minden jó - Jó minden! - Source memory healing gyakorló nap – 2018. március 3.

Minden jó – Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival, Sorce memory healing gyakorló nap! Ezek az együtt -létek intenzív napok,ahol egyéni és csoportos formában is foglalkozunk az adott témával. Mindenkinél végigjárjuk a felmerülő problémákat. Lesznek vezetett meditációk, megosztások, egyéni feladatok megbeszélése …intim csoportok közvetlen kapcsolódás az otthonomban… Helyszín:...Minden jó-Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival - szex, intimitás - 2018. Március 4.

Minden jó – Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival. Fókuszban a szex, intimitás. Ezek az együtt -létek intenzív napok,ahol egyéni és csoportos formában is foglalkozunk az adott témával. Mindenkinél végigjárjuk a felmerülő problémákat. Lesznek vezetett meditációk, megosztások, egyéni feladatok megbeszélése …intim csoportok közvetlen kapcsolódás az otthonomban… Helyszín: Budaörs...Golden Father – Szilasi Mártival és Szilasi Andival – 2018. Március 9-11.

GOLDEN FATHER – SZILASI MÁRTIVAL ÉS SZILASI ANDIVAL Hívunk egy olyan együtt-létre ahol az apa seb gyógyul. Ahol lemegyünk a legmélyebb hiányunkba apával és ez által pedig gyógyulni fog a férfiakhoz vagy férfi részünkhöz való viszonyunk, bizalom és az elköteleződés félelme, az intimitás kerülésünk és függőségeink. Ami megszületik az a...Source Memory Healing™ Alapok Szilasi Mártival – Kezdő Tanfolyam (Level I.) – 2018. Március 23 – 25.

A kezdő tanfolyam három napos intenzív megtapasztalás, ahol megtanítjuk a Source Memory Healing alapjait. Utána képes leszel arra, hogy magadon is végezz folyamatot, hogy tudatos legyél minden szavadra, cselekedetedre, hogy megértsd, hogy társteremtő vagy, tehát a gondolataid, szavaid, érzelmeid teremtő erejével képes leszel változtatni az életeden. Meg fogod érteni...