Eseménynaptár

Minden jó - Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival - Bőség tanfolyam - 2018. május 19. Copy

Minden jó – Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival, Bőség tanfolyam. Ezek az együtt -létek intenzív napok,ahol egyéni és csoportos formában is foglalkozunk az adott témával. Mindenkinél végigjárjuk a felmerülő problémákat. Lesznek vezetett meditációk, megosztások, egyéni feladatok megbeszélése …intim csoportok közvetlen kapcsolódás az otthonomban… Jelentkezni a weboldalon aÜdvözlet a korlátlan bőségben! – 2018 Április 27 - 29.

Üdvözöllek a bőségben,élvezd az utazást …ahogy én teremtek. Kurzus mindenkinek (előképzettség nem szükséges)! Jelentkezés a Jelentkezési Lapon lehetséges, max. 50 fő! A tanfolyamot tartja: Szilasi Márti Tel.: +36309607670Ecstatic Divine Dance - Mártival és Norbival – 2018. Április 27.

Ecstatic divine dance- Mártival és Norbival A táncod során felfedezheted önmagad teljességét, a mély belső érzéseid, és megélheted lelked Isteni eksztázisát. Bemutatjuk nektek az Ecstatic Divine Dance-t. Gyertek bulizzunk egyet egy nyílt és szeretetteljes közösségi térben! “Aki szeret táncolni, attól mindig csak egy lépésre van a szerelem.” –Ingyenes Gyógyító Nyílt nap SourceMemoryHealing technikával – 2017. Április 29.

A “source” forrást jelent, a “memory” emléket, a “healing” gyógyítást. Minden mostani élethelyzetünk, nehézségeink korábbi vagy jelenlegi cselekedeteink gyümölcsei… vagy édes vagy keserű gyümölcsök. De valahol, valamikor ez elkezdődött azzal, hogy elvetettünk egy magot. A mag elvetése a forrás emlék. A forrás emléket csak mély meditációs állapotban (tiszta tudatosság állapotában...Golden Rebirth Tanárképzés – 2018. Május 3 - 6.

Alapfeltételek: – Golden Rebirth tanfolyam elvégzése, – Source Memory Healing level 1, level 2 elvégzése, 3×4 napos hétvége részvételi díj: 110.000,-Ft/ alkalom, Plusz szállás és étkezés. 5 napos elvonulás Első alkalom: május 3-6. Helyszín: Hotel Flóra, Eger Szilasi Márti +36/30-960-7670 Jelentkezni jobb oldalt a Jelentkezési Lapon lehetségesSource Memory Healing™ Alapok Szilasi Mártival – Kezdő Tanfolyam (Level I.) – 2018. Május 11 - 13.

A kezdő tanfolyam három napos intenzív megtapasztalás, ahol megtanítjuk a Source Memory Healing alapjait. Utána képes leszel arra, hogy magadon is végezz folyamatot, hogy tudatos legyél minden szavadra, cselekedetedre, hogy megértsd, hogy társteremtő vagy, tehát a gondolataid, szavaid, érzelmeid teremtő erejével képes leszel változtatni az életeden. Meg fogod érteni...Minden jó - Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival - Bőség tanfolyam - 2018. május 19.

Minden jó – Jó minden! Intenzív együtt lét Mártival, Bőség tanfolyam. Ezek az együtt -létek intenzív napok,ahol egyéni és csoportos formában is foglalkozunk az adott témával. Mindenkinél végigjárjuk a felmerülő problémákat. Lesznek vezetett meditációk, megosztások, egyéni feladatok megbeszélése …intim csoportok közvetlen kapcsolódás az otthonomban… Jelentkezni a weboldalon aGolden Father - Mártival és Andival – 2018. május 25-27.

Hívunk egy olyan együtt-létre ahol az apa seb gyógyul. Ahol lemegyünk a legmélyebb hiányunkba apával és ez által pedig gyógyulni fog a férfiakhoz vagy férfi részünkhöz való viszonyunk, bizalom és az elköteleződés félelme, az intimitás kerülésünk és függőségeink. Ami megszületik az a szabad NŐ aki bizalomban megnyílik a férfinak a...Source Memory Healing Tanárképzés – 2018. Június 28 - Július 7.

SMH alapfeltételek: level1,level 2,level 3 SMH konzulensi vizsga (level 2 tanfoylam elvégzése után van lehetőség konzulensi vizsgára, 10 vezetett utaztatás után) 10 napos tanárképzés (elvonulás) mindennapos meditáció gyakorlása tanári képzés időpontja: 2018. június 28- 2018. július 7., ára (napi 3 étkezés, szállás) vizsgával: 480.000,-Ft vizsga nélkül:...